Ingredients:
carxofes
sal
oli
pebre
*podem també utilitzar cansalada, sobrassada...
Preparació del plat:
Preparar aquest plat és molt fàcil. Preescalfem el forn a 180º.
Piquem les carxofes al marbre de la cuina, perquè quedin ben obertes. Tallem la punta de la carxofa. I les posem en una plata per anar al forn. A continuació, nosaltres hi hem posat oli en abundància, sal i pebre. Res més. Unes carxofes ben sanes. Però s'hi pot posar també un trosset de cansalada o de sobrassada a dins, i també queden espectaculars.
Les posem al forn, i jo les he tingudes una hora ben bona al forn a 180º. Depenent de la carxofa caldrà més o menys... només cal estar una mica atents per veure si ja tenim cuites les carxofes. Una vegada estan, ja les podem treure i emplatar. Prepararem també una mica de pa, perquè sucar el suquet de l'oli, és una delícia!!
BON PROFIT!!!
La cançó que avui us posem per acompanyar el plat és: Ryan Paris - Dolve Vita