Avui, amb una mica de retard, pengem la coca que vam fer per Sant Joan. Vam treure la idea del blog de cuina La cuina de l'estany. És molt fàcil i queda boníssima!!! Hi hem fet alguna variació... però el resultat va ser excel·lent!
Ingredients:
1 base de pasta de full
Perletes de xocolata
Crema pastissera
1 ou
sucre
Preparació del plat:
Preescalfem el forn a 200º.
En una safata de forn hi posem paper vegetal. Estenem la pasta de full i la partim per la meitat. Sobre una de les part hi estenem la crema pastissera. Un cop fet això, ho tapem amb l'altre part de la pasta de full. Sellem les vores amb una forquilla, perquè no s'obri quan es cogui.
Ho pintem amb ou i hi tirem les perletes de xocolata i el sucre.
Ho enfornem 18-20 minuts. Si veiem que es torra ràpidament, podem tapar la coca amb paper d'alumini, perquè s'acabi de coure i no es cremi la part de sobre.
BON PROFIT!!!
La cançó que avui us proposem, dedicada al Juan Pedro, que demà és el seu aniversari: Supertramp - Breakfast in America. MOLTES FELICITAAATS!!!!