BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dilluns, 9 de maig del 2011

Macarrons amb salsa bolonyesa

Avui una recepta ràpida i ben bona, uns macarrons a la bolonyesa. En aquest cas, hem fet macarrons, però ja sabeu que podeu posar la pasta que volgueu: spaguettis, llacets, espirals... el que us vingui de gust.


Ingredients (4 persones):
400gr. macarrons
500gr. carn picada
 tomàquet
ceba
llorer
oli
sal

Preparació del plat:
Posem en una olla aigua, sal i 3-4 fulles de llaurer per tal de bullir-hi la pasta. Quan arrenqui el bull i aboquem la pasta. 
Per altra banda, preparem la bolonyesa. En una cassola hi posem oli. Tallem la ceba ben petita i la sofregim a la cassola. Una vegada la tinguem rosseta hi afegim la carn. Deixem que es faci i hi afegim el tomàquet i que vagi fent xup-xup fins que estigui al gust. 
Una vegada tinguem la pasta cuita i el sofregit a punt, posem la pasta escorreguda a la cassola de la bolonyesa i ho barregem bé.


Ja ho tenim a punt... una variant a partir d'aquí és, afegir-hi una mica de formatge i gratinar-ho al forn.

BON PROFIT!!!!

La cançó que avui us proposem és: Beatles - Yellow submarine

1 comentari: