BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

diumenge, 19 de desembre del 2010

Coca Mallorquina

Avui publiquem una recepta fàcil, sana, ràpida i econòmica. Es tracta d'una coca a l'estil de ses illes, on saben viure i disfrutar de la bona cuina. Esperem que us agradi.



Ingredients:
Base de pizza
3 Pebrots
1 Ceba
3 Tomàquets
sal

Preparació del plat:
Agafem la base de pizza, que es aquest cas l'hem substituït per una massa de coca que un altre dia ja explicarem, i l'estirem reduint la seva grossor. Tallem les verdures, la ceba, els pebrots i els tomàquets i els barrejem en un bol o en un plat, i ho salem. Després les posem a sobre de la base, distribuint-ho tot, intentant que quedi una capa ni massa gruixa ni massa prima. Ara només queda posar la coca al forn previament escalfat a 180 graus, i la deixem 20 minuts. La coca ha de quedar cruixent.



Bon profit!!!

La cançó que avui proposem havia de ser de terres balears: Ja t'ho diré - L'univers.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada