BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

diumenge, 10 d’octubre del 2010

Pa de pessic amb virutes de xocolata negra

Avui és l'aniversari del Néstor i per celebrar-ho hem fet aquest pa de pessic per a que bufi les espelmes. És la recepta típica del iogurt, és a dir que, és molt fàcil i ràpida.

Aquí us deixem la recepta:


Ingredients:

1 iogurt de llimona
3 mides del got del iogurt de farina
2 mides de sucre
1 mida d'oli
3 ous
1 sobre i mig de llevadura Royal
raspadura d'una llimona


Preparació del pa de pessic:

En un bol evoquem tots els ingredients, sense cap ordre establert. Quan els tinguem tots en el bol, amb el minipimer ho mesclem fins que agafi una consistència homogènia, és a dir, vigilant que no hi quedin grumolls.
El forn el posem a escalfar 10 minuts a 200º. (Una vegada tinguem la mescla feta, ho eboquem en un motlle i per sobre hi espolvoragem les virutes de xocolata (jo aquesta he utilitzat això, però si voleu també podeu posar-hi trossets d'una tableta de xocolata, o bé rallar-la per sobre). Ho posem al for na 180º durant 35-40 minuts. Quan veieu que s'acaba el temps, aneu comprovant amb un escuradents punxant el pa de pessic. Si l'escuradents surt net vol dir que el pa de pessic ja és cuit i per tant, ja el podeu treure.


Bon profit!!!

La cançó per aquest postre és: Oh happy day!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada